Finitas

O NAMA

FINITAS d.o.o. je specijalizirana građevinska tvrtka koja se završnim građevinskim te izolaterskim radovima bavi sa najboljom opremom, materijalima i alatom za izvedbu manjih i većih projekata. Naš tim osposobljenih i školovanih majstora bavi se: strojnom glazurom, izolacijom podova u: stambenim, poslovnim, poslovno stambenim te ostalim objektima novogradnje i starogradnje diljem Zagreba i šire. Ekskluzivni smo zastupnik za ThermoWhite izolaciju (Austrijske tvrtke ThermoWhite GmbH) na području Hrvatske, Slovenije i ostalih susjednih zemalja.
Za više informacija posjetite www.thermowhite.hr.
Za izolacije, glazure i ostali kvalitetni i pouzdani građevinski materijal obratite se našem poduzeću iz Velike Gorice, a mi Vam jamčimo kvalitetu, učinkovitost i trajnost naših radova, od 2012. godine.
Zoran D.
Zoran D.
ThermoWhite izolacija
Read More
Za svaku preporuku!!! Odrađeno brzo, čisto...i ono najbitnije kvalitetno!!! Kao investitor kojemu je ugrađen ThermoWhite i netko iz struke čvrsto preporučujem proizvod ThermoWhite za toplinsku izolaciju podova umjesto klasičnog stiropora EPS 100 ili EPS T. Sve pohvale !!!
Dean P.
Glazura u potkrovlju
Read More
Stvarno dobro napravljen posao.
Previous
Next